Ultimate Cupcakes De Ciocolată
Ultimate Chocolate Cupcakes ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 290 calorii. Această rețetă servește 14 și costă 59 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, cacao procesată în Olanda, oțet și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ultimate Cupcakes De Ciocolată, Ultimate Cupcakes De Ciocolată, și Ultimate Cupcakes De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați-ciocolata, smântâna și zahărul cofetarilor într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde.
Se încălzește în cuptorul cu microunde la putere mare până când amestecul este cald la atingere, 20 până la 30 de secunde.
Bateți până se omogenizează; transferați vasul la frigider și lăsați să stea până se răcește, nu mai mult de 30 de minute.Cupcakes cu ciocolată: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și încălziți cuptorul la 350 de grade. Linie tigaie pentru brioșe de dimensiuni standard (cupele au o capacitate de cupă de cca) cu căptușeli pentru pahare de copt (am reușit să fac 14 cupcakes).
Puneți ciocolata și cacao într-un castron mediu.
Se toarnă cafea fierbinte peste amestec și se bate până se omogenizează. Setați în frigider să se răcească complet, aproximativ 20 de minute.
Bateți făina, zahărul, sarea și bicarbonatul de sodiu împreună într-un castron mediu; pus deoparte.
Bateți uleiul, ouăle, oțetul și vanilia în amestecul răcit de ciocolată-cacao până se omogenizează.
Adăugați amestecul de făină și bateți până se omogenizează.Împărțiți aluatul uniform între cupele de tigaie pentru brioșe (am umplut-o pe a mea 2/3 plină).
Așezați o linguriță ușor rotunjită umplutură de ganache deasupra fiecărui cupcake.
Combinați zahărul, albușurile de ou și sarea în vasul mixerului; așezați vasul peste tigaia cu apă clocotită.
Șoptind ușor, dar constant, încălziți amestecul până se îngroașă ușor, spumos și înregistrează 150 de grade pe termometrul cu citire instantanee, 2 până la 3 minute.
Așezați vasul în mixerul cu suport prevăzut cu accesoriu pentru tel. Bateți amestecul la viteză medie până la consistența cremei de ras și ușor răcit, 1 până la 2 minute.
Adăugați unt, câte 1 bucată, până când este neted și cremos. (Glazura poate părea coagulată după ce s-a adăugat jumătate de unt; se va netezi cu unt suplimentar.) Odată adăugat tot untul, adăugați ciocolată topită răcită și vanilie; se amestecă până se combină. Creșteți viteza la mediu-mare și bateți până când este ușor, pufos și bine combinat, aproximativ 30 de secunde, răzuind bătătorul și părțile laterale ale bolului cu spatula de cauciuc ca necessary.To îngheț, Movilă 2 până la 3 linguri glazură în centrul fiecărui cupcake. Folosind o spatulă mică de glazură sau un cuțit de unt, întindeți glazura pe marginea cupcake-ului, lăsând o movilă ușoară în centru (tocmai mi-am pus glazura într-o pungă de conducte și am pipetat-o cu un vârf Wilton de 1 m).