Ultimate Chicken Curry (Tamatar Murghi) din ' gătitul Indian desfășurat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ultimate Chicken Curry (Tamatar Murghi) de la 'Indian Cooking Unfolded. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 407 calorii. Pentru $3.85 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare de mare, semințe de muștar, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Mazăre galbenă afumată (Tamatar Chana dal) din ' gătitul Indian s-a desfășurat, Poppadums cu ceapă cu vârf de Chile și baie de rodie cu Avocado de la ' gătitul Indian s-a desfășurat, și Salată de sfeclă înăbușită cu vinaigretă de stafide aurii de la ' Indian Cooking desfăcută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați coriandrul, chimenul, semințele de muștar, boabele de piper, cuișoarele și ardeii iute într-o râșniță de condimente (puteți folosi și o râșniță de cafea) și măcinați-le până la consistența piperului negru măcinat fin. Se amestecă turmericul, care va îngălbeni amestecul de condimente cu dispoziția sa caracteristică însorită și strălucitoare. Păstrați amestecul de condimente într-un recipient etanș, ferit de excesul de lumină, căldură și umiditate, timp de până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Pentru Asezonarea Cărnii
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Turmeric
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Odată ce uleiul pare să strălucească, adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul și amestecați până când ceapa devine maro caramel deschis în jurul marginilor, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Presărați amestecul de condimente în tigaie și amestecați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Lăsați condimentele să se prăjească în amestecul de ceapă până când aromele se schimbă dramatic, 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Se toarnă roșiile și se amestecă o dată sau de două ori. Coborâți focul și fierbeți sosul gros, neacoperit, amestecând ocazional, până când bucățile de roșii se înmoaie, excesul de umiditate se evaporă și unele dintre uleiurile din condimente încep să puncteze marginea sosului, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Se toarnă jumătate și jumătate în tigaie și se răzuie fundul o dată sau de două ori pentru a elibera bucăți de ceapă, usturoi și ghimbir, deglazând eficient tigaia și eliberând acele arome înapoi în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Transferați curry-ul gros într-un blender. Ținând capacul în jos, curățați curry-ul până când este ușor coagulat, dar neted, și șofran portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
3 Bețișoare De Covrig
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Puneți sosul în tigaie și amestecați puiul și sarea. Fierbeți curry-ul, acoperit, la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până când puiul, atunci când este tăiat cu o furculiță sau cuțit, este gătit, nu mai este roșu-roz, iar sucurile sale curg limpede, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Presărați coriandru deasupra curry-ului de pui și serviți.
Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Berger Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.