Ulei de măsline somon Braconat cu galbenele și sparanghel

Uleiul de măsline somon fiert cu Chanterelles și sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 358 calorii, 27G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 6,99 USD pe porție. Un amestec de unt, cimbru, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Ulei De Măsline Somon Braconat, și Cina În Seara Asta: Somon Braconat Cu Ulei De Măsline.
Instrucțiuni
Încălziți bulionul de pui într-o cratiță medie.
Adăugați garniturile de chanterelle, acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 10 minute. Se strecoară bulionul și se aruncă garniturile.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline extravirgin până când strălucește.
Adăugați galbenele, condimentați ușor cu sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând, până se usucă și se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând frecvent, până când este parfumat, aproximativ 3 minute.
Transferați galbenele pe o farfurie.
Adăugați bulionul de ciuperci în tigaie și fierbeți până se reduce la 1 cană, aproximativ 10 minute. Întoarceți galbenele în tigaie.
Într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită, gătiți sparanghelul până aproape fraged, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se acoperă.
Condimentează somonul cu sare și piper. Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți uleiul de măsline pur până când strălucește.
Adăugați somonul și gătiți la foc moderat timp de 3 minute. Folosind o spatulă, întoarceți cu grijă fileurile și fierbeți până când sunt fierte, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Aduceți galbenele la fierbere și scoateți-le de pe foc.
Adăugați cimbru și amestecațiunt, 1 lingura la un moment dat. Se condimentează cu sare și piper. Puneți sosul în boluri puțin adânci încălzite. Puneți un file de somon în fiecare castron, lingurați cele trei Risotto de ceapă lângă el și garnisiți cu sparanghelul.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.