Ulei Achiote
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați uleiul de Achiote. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 103 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 46 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 23 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan dieta. Un amestec de semințe de annato, frunze de dafin, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Achiote Rub, Tigaie De Creveți Achiote, și Achiote-Crochete De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți annato, ardei iute și frunze de dafin într-o cratiță mică la foc mediu până când condimentele sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați ulei și lăsați-l să se încălzească până când semințele de annato încep să baloneze și să se prăjească.
Reduceți căldura la minim și gătiți până când uleiul devine roșu închis, Roșu, aproximativ 4 minute (condimentele ar trebui să continue să sfârâie foarte ușor tot timpul).
Se ia de pe foc și se strecoară într-un borcan de sticlă sau o sticlă de stoarcere din plastic. A se păstra într-un loc întunecat la temperatura camerei timp de până la trei luni (uleiul va continua să fie comestibil, dar va pierde ceva aromă după acest timp).