Uimitor Pui Italian Cu Unt De Lămâie

Uimitorul pui Italian cu unt de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1040 calorii. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de jumătăți de piept de pui - bătut la 1/ness, ciuperci, slănină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Supă De Roșii Italiană Uimitoare, Baruri Uimitoare De Lămâie Cu Microunde, și Pui italian cu lămâie cu tăiței.
Instrucțiuni
Pentru a face sosul, turnați vinul și sucul de lămâie într-o cratiță la foc mediu. Gatiti la fierbere mica pana cand lichidul se reduce cu 1/
Se amestecă smântâna și se fierbe la foc mic până se îngroașă. Adăugați treptat untul câte 1 lingură la sos, amestecând până se încorporează complet. Se condimentează cu sare și piper.
Scoateți-l de pe foc și păstrați-l cald.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați paste și gătiți până la al dente, aproximativ 8 până la 10 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Pentru a face puiul, încălziți uleiul și 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Într-un castron, amestecați făina, sarea și piperul. Înveliți ușor puiul cu amestec de făină. Fără aglomerare, așezați cu grijă puiul în ulei fierbinte. (Dacă este necesar, gătiți în loturi.) Se prăjește până se gătește și se rumenesc pe ambele părți.
Scoateți puiul pe prosoape de hârtie. Se amestecă slănina, ciupercile, anghinarea și caperele în ulei; gatiti pana cand ciupercile sunt moi.
Tăiați pieptul de pui în fâșii de mușcătură și readuceți-le în tigaie. Se amestecă jumătate din sosul de unt de lămâie în amestecul de pui.
Pentru a servi, puneți pastele într-un castron mare. Se amestecă amestecul de pui în paste. Gustați și ajustați condimentele. Se amestecă sosul suplimentar de unt de lămâie după dorință. Aruncați bine și garnisiți cu pătrunjel.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Înregistrările pe teren Chenin Blanc cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc]()
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.