Caserola uimitoare de pui de migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 685 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați migdale, sare, maioneză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până biscuiti rotund unt ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Ritz ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Absolut Uimitor Biscotti De Migdale, Caserola De Ceapă Uimitoare!!, și Uimitor Shake De Proteine Fără Lapte De Migdale.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-o tigaie mare la foc mediu, amestecați împreună crema de supă de pui și apă (sau bulion). Se amestecă puiul, castanele, sucul de lămâie și maioneza. Se amestecă țelina, ceapa, sarea și orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De Pui
Suc De Lămâie
Maioneză
Castane
Pui întreg
țelină
Bulion
Ceapă
Apă
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Combinați bine, apoi turnați într-o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
4
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se toarnă biscuiți zdrobiți și se amestecă pentru a acoperi cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Legare
Unt
6
Se toarnă biscuiți peste partea superioară a caserolei. Apoi presărați migdale și brânză mărunțită deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mărunțită
Pentru Legare
Migdale
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită, aproximativ 30 de minute.