Tăiței Soba cu smog elvețian-Miso Pesto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tăiței Soba cu Pesto elvețian. O porție conține 378 calorii, 16g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,92 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, morcov, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Taitei Soba cu bulion Miso, Miso-scoici glazurate cu tăiței Soba, și Tăiței Soba cu tofu și legume glazurate Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare. Între timp, tăiați capetele de pe tulpinile de smog și aruncați-le.
Tăiați tulpinile de la baza frunzelor și feliați transversal în bucăți de 1/4 inch.
Se pune într-un castron mic și se lasă deoparte. Stivați frunzele și tocați grosier; pune deoparte.
Adăugați frunzele de smog și usturoiul în apa clocotită, amestecați pentru a combina și albiți până când frunzele sunt doar ofilite și fragede, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați frunzele și usturoiul într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă (este în regulă dacă o parte din apa de albire intră în robotul de bucătărie). Rezervați oala și apa.
Adăugați pasta miso și oțetul în robotul de bucătărie și condimentați cu piper. Procesați până se formează o pastă netedă, oprind și răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar, aproximativ 2 minute în total. Lăsați pesto-ul de bietă în robotul de bucătărie.Întoarceți apa din oală la fierbere la foc mare.
Adăugați tăiței soba, amestecați pentru a le separa și gătiți conform instrucțiunilor pachetului sau până când sunt al dente.
Scurgeți tăiței într-o strecurătoare și clătiți sub apă rece până se răcește. Cu tăiței încă în strecurătoare, stropiți cu 1 linguriță de ulei și aruncați pentru a acoperi; pune deoparte.Uscați oala, adăugați restul de 1 lingură de ulei și încălziți la foc mediu până la sclipire.
Adăugați tulpinile și morcovii rezervați, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt crocante, aproximativ 3 minute.
Adăugați tăiței soba rezervați și pesto de smog în oală și aruncați pentru a combina și acoperi uniform totul cu pesto. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Transferați într-un castron de servire și garnisiți cu alge marine, dacă utilizați.
Se servește cald sau la temperatura camerei.