Tăiței Soba cu creveți la grătar și coriandru

Tăiței Soba cu creveți la grătar și coriandru este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 374 calorii, 26g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de căței de usturoi, pene de tei, tăiței soba și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pofta > taitei Soba cu usturoi cu creveti la gratar, Fidea Soba cu creveți, și Tăiței Soba De Creveți.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Adăugați tăiței și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 4 minute.
Scurgeți și clătiți sub apă rece. Într-un castron mediu, combinați 2 linguri de ulei cu sosul de soia, tamari și siropul de agave.
Adăugați tăiței și aruncați.
Într-o tigaie, încălziți 1 lingură de ulei.
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat, amestecând, până se rumenesc și crocant, 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați șalotele pe prosoape de hârtie.
Adăugați usturoiul în tigaie și gătiți la foc mic până devine auriu și crocant, 2 minute.
Transferați usturoiul pe prosoapele de hârtie.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Într-un castron, combinați coaja de tei și sucul cu restul de 1 lingură de ulei. Se amestecă creveții și se condimentează cu sare. Grătiți creveții la foc mare, rotind o dată, până când sunt glazurați și doar albi pe tot parcursul, 3 minute.
Aranjați tăiței pe un platou mare.
Se presară cu scallions, coriandru, ardei roșu zdrobit și șalotă prăjită și usturoi. Aranjați creveții deasupra și serviți cu pene de var alături.