Rețeta tăiței beți ar putea satisface pofta ta asiatică în aproximativ 45 minute. Pentru $3.92 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 780 calorii, 28G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sos de soia, roșii prune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Tăiței Beți (Pad Kee Mao), Tăiței Beți, și Tăiței Beți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti taiteii intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, dar inca ferma de muscat, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgere.
3
Între timp, încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați usturoi și ardei iute Thailandezi;saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Thai Chili
Usturoi
5
Adaugati puiul si urmatoarele 4 ingrediente si sautati pana cand puiul este fiert, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
6
Adăugați tăiței, roșii și ardei iute Anaheim; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Anaheim
Tomate
Paste
7
Se transferă într-un platou mare, se presară cu frunze de busuioc și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Proaspăt
8
* Disponibil în secțiunea de alimente asiatice sau în secțiunea de produse a unor supermarketuri și pe piețele din Asia de Sud-Est și pe unele piețe asiatice.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.