Tzatziki VII

Tzatziki VII
Tzatziki VII ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 144 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Dacă aveți castraveți, usturoi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tzatziki, Cel Mai Bun Tzatziki, și Tzatziki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați iaurtul într-un pătrat mare de cheesecloth dublu. Legați cheesecloth-ul în partea de sus și lăsați excesul de lichid să se scurgă timp de aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2
Cojiți castraveții; îndepărtați semințele cu o lingură. Tăiați castraveții, apoi stoarceți pentru a scurge excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Cojiți și tocați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Carne MăcinatăCarne Măcinată
4
Într-un castron de dimensiuni medii, amestecați împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie, mărarul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se adaugă iaurtul, castraveții și usturoiul și se amestecă până se combină uniform. La frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista