Tyropitakia-Plăcinte Cu Brânză
Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă servește 20. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, cremă de brânză, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Plăcinte Cu Șuncă, Praz, Ouă Și Brânză, Plăcinte de mână cu șuncă și brânză, și Tiropitakia (Plăcinte Cu Brânză Mică) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face umplutura, combinați toată brânza împreună cu pătrunjelul, nucșoara, piperul și ouăle.
Se amestecă bine și se lasă deoparte timp de 1 oră, la frigider. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Trageți aluatul phyllo din frigider și derulați. Asigurați-vă că păstrați aluatul acoperit în orice moment în timpul utilizării, deoarece se usucă rapid.
Tăiați phyllo în 4 benzi. (Dacă doriți să faceți tyropitakia mai mică, tăiați în 6 benzi.) Câte o fâșie pe rând, ungeți cu untul topit și așezați o mică bucată de amestec de brânză în mijlocul vârfului benzii. Plierea phyllo este ca plierea unui steag, pliați colțul din dreapta spre stânga pentru a forma un unghi drept și apoi în sus. Continuați să pliați în unghi drept până ajungeți în partea de sus și aveți un triunghi.
Așezați triunghiurile pe o foaie de copt și coaceți aproximativ 20 de minute sau până se rumenesc pe fiecare parte.