Reteta turtă dulce și lămâie caș fleac cu sos de mure ar putea satisface pofta scoțian în aproximativ 5 ore și 5 minute. Acest desert are 739 calorii, 8g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr brun auriu, coajă de lămâie, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Crăciun. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fleac De Turtă Dulce Și Caș De Lămâie Cu Sos De Mure, Cupcakes cu brânză de catifea albastră, caș de mure și cremă de lămâie de mure, și Caș de lămâie și fleac de fructe de pădure.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Pulverizați 1 tigaie cu jumătate de foaie cu spray de gătit antiaderent. Linia de jos a tigaie cu hârtie pergament; hârtie spray. Cerneti faina si urmatoarele 6 ingrediente intr-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Bol
Tigaie
4
Se amestecă ghimbirul cristalizat. Folosind un mixer electric, bateți untul într-un castron mare până devine pufos. Bateți în zahăr brun. Bateți în ouă, câte 1. Bateți treptat în melasă, urmată de 1 cană de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Confiat
Zahăr Brun
Melasă
Unt
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Se amestecă în coaja de lămâie rasă. Se amestecă treptat ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
6
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți până când un tester introdus în centrul tortului iese curat, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Se transferă într-un raft pentru a se răci timp de 15 minute. Rulați un cuțit în jurul laturilor tigaiei. Întoarceți-vă pe un suport și îndepărtați hârtia. Se răcește și se taie în cuburi de 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
1
Folosind un bol fleac, începeți cu un strat uniform de cuburi de turtă dulce, acoperiți cu 1/3 din amestecul de caș de lămâie și 1/3 din sosul de mure. Repetați încă 2 ori. Se acoperă cu frisca rămasă. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Mure
Caș De Lămâie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați cașul de lămâie într-un castron mare. Îndoiți jumătate din frisca până se combină. Refrigerați dacă nu utilizați imediat. Rezervați frisca rămasă pentru partea superioară a fleacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Caș De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Puneți murele, zahărul și sarea într-o cratiță medie și gătiți până când boabele sunt moi și zahărul s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mure
Fructe De Padure
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se transferă într-un blender și se amestecă până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă printr-o strecurătoare într-un bol. Se amestecă framboise și sucul de lămâie. Puneți deoparte până când este gata de utilizare.