Turtă Dulce-Tort De Cafea Streusel Cu Mere

Turtă Dulce-Tort De Cafea Streusel Cu Mere
Turtă dulce-mere Streusel tort de cafea ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 354 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare de bord, făină de aur, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort de cafea streusel cu mere (topping streusel pecan), Tort De Cafea Streusel Cu Mere, și Tort De Cafea Streusel Cu Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați ușor tigaia pătrată de 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, amestecați amestecul de turtă dulce, apa, oul și merele tăiate cubulețe. Lingură în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turtă Dulce Cookie MixTurtă Dulce Cookie Mix
MărMăr
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Într-un castron mic, amestecați untul, zahărul brun, făina, scorțișoara și sarea cu furculița până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Presărați uniform peste aluatul de turtă dulce.
5
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Serviți cald sau rece.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții9
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista