Turtă Dulce Om Cookie-Uri
O porție conține 284 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr de cofetărie, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1690 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Fursecuri De Turtă Dulce Și Fursecuri Cu Zahăr Citric, Cookie-Uri Serioase: Cookie-Uri De Turtă Dulce, și Turtă Dulce Tăiat Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 într-un castron mare, amestecați energic făina, bicarbonatul de sodiu și condimentele. Pune deoparte.2 într-un mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul.
Adăugați zahărul și bateți până devine pufos.
Se amestecă ouăle și melasa. Adăugați treptat amestecul de făină; combinați la viteză mică. (Poate fi necesar să-l lucrați cu mâinile pentru a încorpora ultimul pic de făină.) Împărțiți aluatul în treimi; înfășurați fiecare treime în plastic. Se răcește cel puțin 1 oră sau peste noapte. Înainte de rulare, lăsați să stea la temperatura camerei timp de 5-10 minute. Dacă după refrigerare aluatul se simte prea moale pentru a fi rulat, lucrați cu puțin mai multă făină.3
Se încălzește cuptorul la 350.
Așezați un al treilea aluat pe o bucată mare de hârtie pergament ușor făinată sau hârtie de ceară. Folosind un sucitor, rulați aluatul cu grosimea de 1/8 inch. Dați din nou la frigider timp de 5-10 minute pentru a ușura tăierea fursecurilor. Folosiți fie un tăietor de prăjituri, fie așezați un șablon peste aluat și folosiți un cuțit pentru a tăia formele dorite. Apăsați stafide, chipsuri de ciocolată sau bucăți de bomboane în centrul fiecărui cookie, dacă doriți pentru "butoane".4
Transferați pe foi de copt fără grăsime.
Coaceți până când sunt crocante, dar nu se întunecă, 8 până la 10 minute.
Lăsați să stea câteva minute și apoi folosiți o spatulă metalică pentru a transfera fursecurile într-o grătar pentru a se răci complet. Decorați după dorință. Modul tradițional de a face glazura regală este de a bate albușurile de ou și sucul de lămâie împreună, adăugând zahărul pudră până când amestecul deține vârfuri rigide. Cu preocupări moderne cu privire la salmonella din ouăle crude, puteți folosi albușuri de ou praf sau încălziți albușurile mai întâi pentru a ucide orice bacterie. Cu metoda de încălzire, amestecați albușul de ou și sucul de lămâie cu o treime din zahăr, încălziți-l într-un cuptor cu microunde până când temperatura amestecului este de 160 F. Apoi scoateți din cuptorul cu microunde și bateți zahărul rămas până se formează vârfuri rigide. Folosind metoda albușurilor de ou pudră, combinați 1 lingură de pudră de albuș de ou cu 2 linguri de apă. Procedați așa cum ați face altfel. (Alternative de albuș de ou crud din bucuria gătitului din 2006) dacă glazura este prea curgătoare, adăugați mai mult zahăr pudră până obțineți consistența dorită. Umpleți o pungă de conducte cu glazura pentru a țeava în diferite forme. (Sau folosiți o pungă de sandwich din plastic, cu vârful unui colț al pungii tăiat.) Păstrați glazura acoperită în timp ce lucrați cu ea sau se va usca.