Turtă Dulce Fruitcake
Turtă dulce Fruitcake este un fără lactate desert. O porție conține 247 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de coniac de caise, bucăți de fructe, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 12 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Prăjituri Cu Turtă Dulce, Tort de fructe alb: tort de fructe ușor al Nannei Jepson, și Fruktkaka (Tort De Fructe Suedez .... Nu Ca Prăjitura Americană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați bucăți de fructe uscate, afine și 1/4 cană de coniac într-un castron mediu.
Lăsați să stea 30 de minute.
Așezați amestecul de tort într-un castron mare; faceți o fântână în centru.
Adăugați apă și ou, amestecând doar până se omogenizează. Se amestecă fructele uscate înmuiate și nucile pecan tocate. (Aluatul nu este la fel de gros ca aluatul tipic de prăjituri cu fructe.)
Se toarnă aluatul într-o tigaie unsă de 9" x 5".
Coaceți la 350 timp de 55 până la 60 de minute sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute; scoateți din tigaie. Faceți găuri în pâine la intervale de 1", Folosind un cules lung de lemn.
Periați restul de 2 linguri de coniac peste pâine. Se răcește complet pe un suport de sârmă. Pentru cele mai bune rezultate, depozitați într-un recipient etanș cu 2 până la 3 zile înainte de servire.