Turtă Dulce De Ciocolată Cu Sos Cald De Pere

Turtă Dulce De Ciocolată Cu Sos Cald De Pere
Turtă dulce de ciocolată cu sos cald de pere necesită în jur 1 oră și 17 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 649 calorii. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Este perfect pentru Crăciun. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, zahăr brun ferm, zară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Clătite de turtă dulce cu sos cald de lămâie, Vafe de turtă dulce fără Gluten cu sos de pere, și Blintzes de ciocolată cu umplutură de Ricotta-migdale bătută cu ciocolată și sos cald de cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună primele 3 ingrediente într-un castron mic; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Combinați făina, sarea, ghimbirul și cardamomul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Bateți 1/2 cană de unt și cremă de brânză la viteză medie cu un mixer electric până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Adăugați zahăr granulat și 1/4 cană zahăr brun; bate până devine cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Zahăr BrunZahăr Brun
5
Adăugați oul și bateți până se omogenizează. Adăugați încet amestecul de zară în amestecul de unt; bate 2 minute. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de unt doar până se combină. Îndoiți în ghimbir cristalizat și bucăți de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
6
Se toarnă amestecul într-o tigaie pătrată ușor unsă de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți la 350 timp de 53 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins în centru. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați 1/4 cană de zahăr brun, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ZahărZahăr
10
Adăugați pere; gatiti 5 minute sau pana se ingroasa usor, amestecand usor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
11
Serviți sosul cald peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În1 h, 17 m.
Porții9
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista