Turtă Dulce Casa Tort
Turtă dulce casa tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 1154 calorii. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați glazura de vanilie, glazura de ciocolată, amestecul de tort de condimente și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Casa De Turtă Dulce (Mini Case De Turtă Dulce), Casa De Turtă Dulce, și Casa De Turtă Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F și aliniați două tigăi de 9 pe 13 inci cu hârtie pergament; înveliți cu spray de gătit. Pregătiți amestecurile de tort conform instrucțiunilor; împărțiți între tigăi și coaceți conform instrucțiunilor.
Lăsați să se răcească, apoi desfaceți.
Stivați cele 2 prăjituri cu glazură de ciocolată între ele. Marcați mijlocul cu scobitori așa cum se arată, apoi tăiați pe jumătate transversal. Stivați cele 2 jumătăți cu glazură între ele pentru a face un tort cu 4 straturi. Înghețați 30 de minute.
Puneți tortul pe carton cu o latură scurtă orientată spre dvs. Marcați mijlocul cu scobitori așa cum se arată. Pentru a forma acoperișul, radeți primele 2 straturi de tort într-un unghi, începând cu 1/2 inch la dreapta și la stânga scobitorilor.
Zdrobiți aproximativ 2 căni de garnituri de tort și amestecați cu suficientă glazură de ciocolată, astfel încât să se lipească. Umpleți degetele, apoi modelați ușor partea superioară a tortului pentru a forma vârful acoperișului.
Tăiați biscuiții graham marcând cu un cuțit mic zimțat, apoi lovindu-se de-a lungul liniei marcate. Veți avea nevoie de 16 pătrate de cracare graham, 4 triunghiuri mari și 2 triunghiuri mici pentru a acoperi tortul.
Acoperiți tortul complet cu glazura de ciocolată rămasă. Apăsați ușor biscuiții graham în glazură pentru a acoperi întregul tort, cu excepția acoperișului înclinat.
Tăiați 1 cracker graham întreg în 4 dreptunghiuri mici pentru coș. Introduceți în acoperiș așa cum se arată, asigurându-vă că vârfurile biscuiților graham sunt aliniate.
Aranjați cerealele pe acoperiș în rânduri, începând de jos și lucrând în sus; suprapuneți rândurile astfel încât să arate ca șindrilă.
Decorați casa cu glazură de vanilie, bomboane și zahăr șlefuit. Pentru a face turturi, țeava un punct de îngheț, apoi trageți punga de patiserie în jos. Închideți coșul de fum cu bomboane de bumbac. Praf cu zahăr de cofetărie.
Fotografie de Andrew Purcell