Turtă Dulce Biscotti

Turtă Dulce Biscotti
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Biscotti de turtă dulce. Această rețetă face 5 porții cu 665 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de făină, scorțișoară măcinată, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 49 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Turtă Dulce Biscotti, Turtă Dulce Biscotti, și Turtă Dulce Biscotti pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista