Turtă Dulce Biscotti

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Biscotti de turtă dulce. Această rețetă face 30 de porții cu 71 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Un amestec de extract de vanillan, albușuri de ou, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Turtă Dulce Biscotti, Turtă Dulce Biscotti, și Turtă Dulce Biscotti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente. Într-un alt bol, combinați oul, albușurile de ou, zahărul brun, melasa și vanilia până se omogenizează. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc. Îndoiți în nuci pecan și coacăze. Acoperiți și refrigerați timp de 30 de minute.
Împărțiți aluatul în jumătate; formați fiecare porție într-o bilă. Pe o foaie de copt unsă, rotiți fiecare bilă într-un 14-in. x 1-1/2-în. dreptunghi.
Coaceți la 325 de minute timp de 24-28 de minute sau până când este ferm la atingere. Se răcește timp de 5 minute. Reduceti caldura la 300 de metri cubi.
Transferați biscotti pe o placă de tăiere; tăiați în diagonală cu un cuțit zimțat în 1/2-in. felii.
Așezați partea tăiată în jos pe foile de copt unse.
Coaceți timp de 7-10 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci. A se păstra într-un recipient etanș.