Turtă Dulce Adevărată
Turta dulce reală ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 9 și costă 56 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 353 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Crăciun. Un amestec de ienibahar măcinat, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Turtă Dulce Adevărată, Turtă Dulce Adevărată, și Amestec De Tort Galben De Casă: Ingrediente Reale, Foarte Rapid.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt o tigaie pătrată de 9 inci.
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu, condimentele și sarea într-un castron.
Bateți împreună untul, melasa, zahărul brun, ouăle și ghimbirul într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până se combină. Reduceți viteza la minim și amestecați în amestecul de făină până se omogenizează, apoi adăugați apă fierbinte și amestecați până se combină (aluatul poate părea coagulat).
Se toarnă aluatul în tigaie și se coace până când o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centrul tortului iese curată, 35 până la 40 de minute. Se răcește să se încălzească în tigaie pe un raft.