Turtă de curcan se topește cu gust de ceapă la grătar

Turcia Patty se topesc cu gust ceapa la gratar ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Pentru $ 6.05 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 63G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 875 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de oțet balsamic, ulei de măsline, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Patty se topește cu salată de ceapă murată, Turkey Patty Melt, și Turkey Patty Melt.
Instrucțiuni
Grătar de căldură la mare. Împărțiți curcanul măcinat în 4 burgeri egali, ungeți cu ulei și condimentați cu sare și piper pe ambele părți. Grătați timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru o coacere medie-bună (burgerul va continua să gătească atunci când este așezat din nou pe grătar în pasul următor).
Așezați pâinea pe o suprafață plană. Topiți fiecare felie cu o felie de brânză și câteva linguri de ceapă la grătar.
Așezați un burger deasupra și apoi acoperiți burgerul cu restul de 4 felii de pâine.
Ungeți partea superioară a pâinii cu uleiul și așezați burgerii cu grijă pe grătar, cu ulei în jos și apăsați ușor pe sandviș cu o spatulă metalică. Grătați timp de 1 până la 2 minute sau până se rumenesc, apoi ungeți felia superioară de pâine cu ulei, răsturnați, apăsați partea superioară cu spatula și gătiți până când partea respectivă se rumeneste și brânza s-a topit.
Tăiați în jumătate și serviți.
Grătar de căldură la mare.
Ungeți ceapa pe ambele părți cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătați pe fiecare parte timp de 3 până la 4 minute sau până când sunt ușor carbonizate și tocmai fierte.
Bateți împreună oțet, muștar, sare, piper și cimbru într-un bol mediu.
Se amestecă 1/4 cană de ulei de măsline până se emulsionează.
Se adaugă ceapa și se amestecă până se combină.
Lăsați să stea la temperatura camerei până când este gata de utilizare.