Turnuri de banane-arțar

Turnuri de banane-arțar
Banana-maple towers este o farfurie laterală care servește 4. O porție conține 248 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cap la magazin și ridica de aur zahăr tos, redus de grăsime CR fra fra fra fra, ouă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este plăcută de 42 de gurmanzi și bucătari. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Rețete similare sunt Turnuri De Banane-Arțar, Pâine de banane cu nucă de arțar cu glazură de arțar, și Turnuri De Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la ventilator 180C/convențional 200C / gaz 6 și ungeți patru matrițe dariole de 150 ml sau căni de ceai rezistente la căldură cu unt, acest lucru vă va ajuta să scoateți budincile și să adăugați o notă mai multă aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Puneți banana într-un bol de amestecare, folosind o furculiță. Bateți ouăle și extractul de vanilie, apoi amestecați pesmetul, zahărul, laptele și sultanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Stafide AuriiStafide Aurii
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Puneți amestecul uniform în forme sau cești de ceai. Aranjați-le într-un vas mic de prăjit, apoi turnați suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4
Coaceți neacoperit, timp de 35 de minute, până când este setat. Se răcește câteva clipe, apoi se întoarce pe farfurii mici de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Stropiți o lingură de sirop de arțar peste fiecare budincă, apoi terminați cu o linguriță de crme frache și un strop de nucșoară proaspăt rasă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista