Turmeric Matzo Bile
Turmeric matzo bile necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 6 și costă 12 cenți pe porție. Această garnitură are 62 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de ouă, turmeric măcinat, amestec de bile matzo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Matzo Bile, Matzo Bile, și Floater Matzo Bile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu bateți ouăle și uleiul.
Adăugați turmericul în amestecul de ouă.
Bateți pentru a încorpora o culoare galbenă uniformă.
Presărați în 1/2 cană (1 pungă) din amestecul de bile matzo. Se amestecă cu o furculiță, amestecând cât mai puțin posibil. Nu-l suprasolicita. Se răcește la frigider timp de 20 de minute.
Între timp, aduceți la fierbere o oală cu apă sau bulion de pui.
Udați-vă mâinile într-un castron cu apă rece. Folosind mâna și manipulând cât mai puțin posibil, scoateți o dimensiune de minge de ping-pong a amestecului, adăugând mai mult amestec de bile matzo sau masă matzo, după cum este necesar. Forma într-o minge cu vârful degetelor, folosind nici o presiune reală. Aduceți apa la foc mic. Aruncați bilele în apă. Acoperiți oala și fierbeți timp de 20 de minute.
Retipărit cu permisiunea Paștelui prin Design: imagine perfectă Kosher prin Design rețete pentru vacanță de Susie Fishbein, (C) 2008 Mesorah Publications, Ltd.