Turiștii din bucătărie sunt ticăloși pentru această salată de somon

Turiștii din bucătărie sunt ticăloși pentru această salată de somon
Turiștii bucătărie sunt labagii pentru aceasta salata de somon ar putea fi doar salata pe care il cautati. Pentru $5.27 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 445 calorii, 30g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de orez condimentat, coriandru, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Somon crocant cu salată de cartofi-Donna Hay # 4 / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, California Pizza Bucătărie Bucătărie salată tocată cu vinetă cu ierburi, și Somon glazurat cu arțar-soia (bucătăria de testare a Americii).

Instrucțiuni

1
PENTRU SOMON JERK:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2
Combinați toate ingredientele de condimente umede (usturoi prin ulei de arahide) în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până când amestecul se transformă într-o pastă.Frecați pasta de smucitură pe toate părțile fileurilor de somon. Lăsați somonul frecat să stea la frigider timp de 1 oră (cel puțin 30 de minute dacă aveți timp scurt). Spălați vasul robotului de bucătărie și lăsați-l deoparte pentru a-l folosi pentru vinetă.Odată ce somonul este gata de gătit, conectați grătarul Foreman și setați-l la 300 de grade F. când grătarul este încălzit la temperatură, pulverizați ușor plăcile grătarului cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nemernic CondimenteNemernic Condimente
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați fileurile de somon pe grătar, închideți capacul și setați cronometrul timp de 8 minute. Odată ce somonul este gătit, scoateți-l de pe grătar.PENTRU VINAIGRETTE TROPICALE:.În timp ce somonul se marinează, combinați primele șapte ingrediente pentru Vinaigreta tropicală (mango prin muștar de miere) în bolul robotului de bucătărie. În timp ce procesorul funcționează, stropiți în ulei de măsline până când este complet încorporat. Opriți procesorul și adăugați sare și piper la gust.PENTRU SALATA INSULEI:.Aruncați împreună toate ingredientele salatei, cu excepția cajuilor.ADUNAREA FINALĂ:.Împărțiți salata aruncată în 4 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
CajuCaju
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
4
Presărați caju peste fiecare castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă cantitatea dorită de vinaigretă peste fiecare salată, apoi se acoperă cu o bucată de somon fiert. Dacă doriți, stropiți mai mult pansament peste somon sau tăiați somonul în bucăți și aruncați-l în salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
6
Serviți imediat.

Ingrediente

1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcov mărunțitmorcov mărunțit1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcaju înjumătățitcaju înjumătățit1(vinete)castraveți, curățați și tocați grosiercastraveți, curățați și tocați grosier2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană zahăr alb1 cană zahăr alb12 lingurițe de pudră de usturoicoriandru proaspătcoriandru proaspăt1Oreos dublu umplutghimbir proaspăt rasghimbir proaspăt ras2căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa verde tocata (aprox. 3 cepe)ceapa verde tocata (aprox. 3 cepe)1Oreos dublu umplutienibahar la solienibahar la sol1Bucăți de caramele Heath Barscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată1Bucăți de caramele Heath Barnucșoară măcinatănucșoară măcinată1Bucăți de caramele Heath Bar2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel4creveți și cu venepiper proaspăt măcinat, după gustpiper proaspăt măcinat, după gust1Oreos dublu umplutmiere de muștarmiere de muștar1lime, suc și zest delime, suc și zest de33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmlapte de nucă de cocos ușorlapte de nucă de cocos ușor1mango, decojit și tocatmango, decojit și tocat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfasole roșie Dominicană (poate înlocui fasolea roșie)fasole roșie Dominicană (poate înlocui fasolea roșie)1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpapaya, curățată și tocată grosierpapaya, curățată și tocată grosier2Bucăți de caramele Heath Bar1 ardei jalapeno mic rosu sau verde1 ardei jalapeno mic rosu sau verde1mariardei gras roșu, însămânțat și tocat grosierardei gras roșu, însămânțat și tocat grosier2831 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.inimi de salată romaine tăiate în sacinimi de salată romaine tăiate în sac4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.file de somon (4 bucăți)file de somon (4 bucăți)2Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă4creveți și cu venesare, dupa gustsare, dupa gust2ardei jalapeno sau 2 ardei scotch bonnet, tocațiardei jalapeno sau 2 ardei scotch bonnet, tocați791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet de orez condimentatoțet de orez condimentat1Oreos dublu umplutsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista