Turiștii din bucătărie sunt ticăloși pentru această salată de somon
Turiștii bucătărie sunt labagii pentru aceasta salata de somon ar putea fi doar salata pe care il cautati. Pentru $5.27 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 445 calorii, 30g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de orez condimentat, coriandru, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Somon crocant cu salată de cartofi-Donna Hay # 4 / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, California Pizza Bucătărie Bucătărie salată tocată cu vinetă cu ierburi, și Somon glazurat cu arțar-soia (bucătăria de testare a Americii).
Instrucțiuni
1
PENTRU SOMON JERK:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2
Combinați toate ingredientele de condimente umede (usturoi prin ulei de arahide) în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până când amestecul se transformă într-o pastă.Frecați pasta de smucitură pe toate părțile fileurilor de somon. Lăsați somonul frecat să stea la frigider timp de 1 oră (cel puțin 30 de minute dacă aveți timp scurt). Spălați vasul robotului de bucătărie și lăsați-l deoparte pentru a-l folosi pentru vinetă.Odată ce somonul este gata de gătit, conectați grătarul Foreman și setați-l la 300 de grade F. când grătarul este încălzit la temperatură, pulverizați ușor plăcile grătarului cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nemernic Condimente
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați fileurile de somon pe grătar, închideți capacul și setați cronometrul timp de 8 minute. Odată ce somonul este gătit, scoateți-l de pe grătar.PENTRU VINAIGRETTE TROPICALE:.În timp ce somonul se marinează, combinați primele șapte ingrediente pentru Vinaigreta tropicală (mango prin muștar de miere) în bolul robotului de bucătărie. În timp ce procesorul funcționează, stropiți în ulei de măsline până când este complet încorporat. Opriți procesorul și adăugați sare și piper la gust.PENTRU SALATA INSULEI:.Aruncați împreună toate ingredientele salatei, cu excepția cajuilor.ADUNAREA FINALĂ:.Împărțiți salata aruncată în 4 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Miere De Muștar
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Caju
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Fulgi De Legume
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
4
Presărați caju peste fiecare castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă cantitatea dorită de vinaigretă peste fiecare salată, apoi se acoperă cu o bucată de somon fiert. Dacă doriți, stropiți mai mult pansament peste somon sau tăiați somonul în bucăți și aruncați-l în salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.