Turcia și Veggie Meatloaf Minis
Turcia și Veggie Meatloaf Minis ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 9 și costă $1.34 pe portie. O porție conține 114 calorii, 17g de proteine, și 2G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, praf de usturoi, curcan măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Turcia Veggie Meatloaf Cupe, BBQ Cheeseburger fleică Minis, și Veggie Pizza Mini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Folosind o răzătoare de cutie, radeți ceapa într-un castron mare.
Adăugați curcan, broccoli cole slaw, ovăz, praf de usturoi, sare, înlocuitor de ou și 1/4 cană ketchup. Se amestecă până se amestecă bine.
Aliniați 9 căni dintr-o tigaie cu brioșă de 12 căni cu căni de copt și/sau pulverizați cu spray antiaderent. Distribuie uniform amestecul de curcan-veggie printre cupele de brioșă și acoperă fiecare cu 1 linguriță de ketchup.
Coaceți la cuptor până când este ferm cu marginile ușor rumenite, 30 până la 35 de minute.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire. Bucurați-vă!