Turcia și Veggie Alfredo Pot Pie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Turcia și Veggie Alfredo Pot Pie. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. O porție conține 520 calorii, 19g de proteine, și 31g de grăsime. Un amestec de ardei gras, piper, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 375 F. Spray 8-inch pătrat (2-quart) vas de copt de sticlă cu spray de gătit. Gatiti legumele congelate conform indicatiilor de pe sac pentru un timp minim.
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, topiți 1 lingură de unt la foc mediu. Gatiti ceapa si ardeiul gras in unt aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie. Se amestecă sosul Alfredo, curcanul, legumele fierte cu sos, busuioc și piper negru. Gatiti pana cand amestecul este bine incalzit si bule, amestecand constant. Lingura în vasul de copt.
Separați aluatul în 10 biscuiți.
Tăiați fiecare biscuit în jumătate transversal. Aranjați în jurul marginii vasului de copt, suprapunându-se ușor.
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până când biscuiții se rumenesc.