Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întregul curs principal 30? Tonnato de curcan cu cartofi și fasole verde ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $3.65 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 694 calorii. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână jumătate de piept de curcan, cartofi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Turcia Tonnato cu cartofi și fasole verde, Fasole verde carbonizată cu Tonnato picant, și Pâine De Carne De Curcan Cu Piure De Cartofi Și Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți pieptul de curcan într - o oală de paste de 6 până la 8 litri și adăugați bulion și suficientă apă pentru a acoperi curcanul cu 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Rețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți curcanul și aduceți lichidul la fierbere. Se condimentează cu sare și se întoarce curcanul în oală, apoi se fierbe la foc mic, neacoperit, degresând orice spumă, până când un termometru citit instantaneu introdus 2 inci în diagonală în cea mai groasă parte a sânului (nu atingeți osul) înregistrează 68°, 1 până la 1 1/4 ore. Curcan rece în bulion 30 de minute (temperatura internă va crește la170).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Ton pur, hamsii, maioneză, ulei, suc de lămâie și apă într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Mandarine, Fiecare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați curcanul pe o tăietură, apoi aduceți lichidul de braconaj rămas la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
3
Adăugați jumătate de fasole și gătiți, neacoperite, până când sunt crocante, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
4
Transferați cu o lingură cu fante într-o strecurătoare și reîmprospătați sub apă rece. Gatiti fasolea ramasa si improspatati in acelasi mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Adăugați cartofii în bulion în oală și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Scurgeți cartofii, rezervând bulion pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1
Tăiați subțire pieptul de curcan pe diagonală. Aranjați fasolea pe un platou și acoperiți cu cartofi, apoi stropiți legumele cu puțin sos tonnato. Se acoperă cu felii de curcan și mai mult sos tonnato.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Toppinguri, Opționale
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2
Presărați vasul cu capere, măsline și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Aluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3
Serviți sosul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Cooks' note: curcanul poate fi gătit cu 1 zi înainte. Se răcește în bulion, neacoperit, 1 oră, apoi se răcește în bulion, acoperit. (Răcirea în bulion ajută la menținerea curcanului fraged și umed.) Dacă aveți o oală de paste cu o inserție de coș cu aburi de mică adâncime, puteți găti curcan în oală, apoi, după ce îl scoateți, fierbeți cartofii în bulion în timp ce aburiți fasolea în inserție. Sosul Tonnato poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Toppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Rețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe