Turcia-spanac Korma necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 429 calorii. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână usturoi, ghimbir, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 89%. Încercați Ciuperci și spanac Korma, Ciuperci și spanac Korma, și Korma vegetală , cum se face Korma vegetală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pureați jumătate din ceapă, 2 linguri de apă, ghimbirul, usturoiul, pudra de curry și 1/2 linguriță de sare într-un robot de bucătărie până aproape neted; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se amestecă iaurtul cu 1/4 cană de apă într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ceapa rămasă și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor și se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
5
Adăugați curcanul și gătiți, rupând carnea cu o lingură de lemn, până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
6
Adăugați amestecul de ceapă-condimente în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până se usucă, aproximativ 4 minute. Reduceți focul la minim și amestecați spanacul și amestecul de iaurt. Gatiti, amestecand, pana se incalzeste, aproximativ 3 minute. Se amestecă coriandrul și 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se servește peste orez cu mai mult iaurt și acoperit cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Riesling, Gruener Veltliner și Sparkling rosul sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Kruger-Rumpf Munsterer Rheinberg Kabinett Riesling. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Rheinberg este cel mai abrupt dintre cele trei situri GG, pe cuarțit degradat și lut prăfuit. Merele dulci și fructele galbene sunt primordiale aici, deși notele minerale de terroir oferă o bază fermă. Acestea sunt vinuri cu adevărat farmec, nu doar căi câștigătoare.