Turcia Rubens

Turcia Rubens
Turcia Reubens ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 462 calorii. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piept de curcan, ketchup, varză murată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 42%. Rețete similare includ Turcia Rubens, Turcia Rubens, și Turcia Rubens.

Instrucțiuni

1
Combinați maioneza și ketchup-ul într-un castron mic și bateți până se amestecă bine. Ungeți fiecare felie de pâine uniform pe o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Așezați pâinea cu unt în jos pe suprafața de lucru și întindeți-o cu amestec de maioneză, apoi îngrămădiți varza murată deasupra. Aranjați feliile de curcan deasupra varză murată, apoi așezați brânza pe curcan. Se acoperă cu feliile de pâine rămase, așezând părțile cu unt în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
3
Încălziți tigaia mare la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Așezați sandvișurile în tigaie și grătiți până când pâinea este maro și crocantă, 5 până la 8 minute. Folosind o spatulă, întoarceți cu grijă sandvișurile și continuați să grătiți până când a doua parte este maro și crocantă, încă 5 până la 7 minute, apăsând o dată sau de două ori cu spatula pentru a aplatiza. Dacă toate sandvișurile nu se potrivesc în tigaie împreună, grătiți câte două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Așezați sandvișurile terminate pe un platou și cort cu folie pentru a vă încălzi în timp ce gătiți sandvișurile rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista