Turcia Portobello Pizza

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Turcia Portobello Pizzan. Această rețetă face 4 porții cu 660 calorii, 46G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.09 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Un amestec de capace de ciuperci portobello, brânză mozzarella, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Portobello Pizza, Portobello Pizza, și Portobello Pizza.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ungeți ușor o foaie de copt.
Înveliți ciupercile portobello cu aproximativ 1/4 cană de ulei de măsline pe ambele părți; aranjați ciupercile cu fața în sus pe o foaie de copt.
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mare. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in ulei incins pana cand ceapa incepe sa devina translucida, 3-5 minute.
Se amestecă curcanul în amestecul de ceapă și se reduce focul la mediu-înalt; condimentează cu sare. Continuați să gătiți și să amestecați până când curcanul nu mai este roz, 5 până la 7 minute.
Scurgeți curcanul, rezervând aproximativ 1 lingură de grăsime în tigaie.
Se amestecă roșiile și sosul pesto în curcan; se fierbe, amestecând ocazional, până când sosul se încălzește, 5 până la 7 minute.
Așezați o felie de brânză mozzarella în centrul fiecărui capac de ciuperci și presărați uniform cu parmezan.
Împărțiți sosul pesto de curcan uniform peste capacele de ciuperci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza s-a topit, 10 până la 15 minute.