Turcia Porchetta

Turcia Porchetta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Porchettan de curcan. Această rețetă servește 5. O porție conține 765 calorii, 85g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, ceapă, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Porchetta, Porchetta, și Porchetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 lingurițe de sare kosher, boabe de piper negru întregi, frunze de salvie, usturoi, semințe de fenicul și fulgi de ardei roșu în vasul unui procesator de alimente. Procesați până când se formează o pastă aspră, răzuind părțile laterale, după cum este necesar, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Îndepărtați cu grijă pielea de pe pieptul de curcan și așezați-o plat. Rezervați carcasa pentru sos. Folosind mâinile și un cuțit de dezosare, îndepărtați cu grijă carnea de sân din carcasă. Puneți deoparte filetele pentru o altă utilizare. Urmați prezentarea de diapozitive aici pentru fotografii pas cu pas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Așezați o jumătate de sân deasupra pielii de curcan și fluturați capătul mai gros tăindu-l orizontal cu un cuțit de dezosare, lăsând intact ultimul 1/2 inch, apoi plierea clapetei. Repetați cu cealaltă jumătate a sânului. Urmați prezentarea de diapozitive aici pentru fotografii pas cu pas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Faceți o serie de bare paralele la intervale de 1 inch în carnea de curcan tăind aproximativ 1/2 inch în carne. Repetați cu o a doua serie sau tăiată perpendicular pe prima. Frecați amestecul de condimente / ierburi în carne, asigurându-vă că îl introduceți în toate fisurile. Urmați prezentarea de diapozitive aici pentru fotografii pas cu pas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sucuri De Tigaie Din Tigaia De CurcanSucuri De Tigaie Din Tigaia De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Rulați cu grijă carnea de curcan într-un cilindru strâns, folosind pielea pentru a o închide complet. Legați bine friptura cu sfoară de măcelar la intervale de 1 inch, precum și o dată pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sucuri De Tigaie Din Tigaia De CurcanSucuri De Tigaie Din Tigaia De Curcan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
6
Transferați friptura într-un suport de sârmă așezat într-o foaie de copt cu margini, acoperiți ușor cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 6 ore și până la 2 zile. Urmați prezentarea de diapozitive aici pentru fotografii pas cu pas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
7
În timp ce curcanul se odihnește, faceți sosul. Tăiați aproximativ carcasa cu foarfece de pasăre sau cu un satâr greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păsări De CurtePăsări De Curte
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De PăsăriFoarfece De Păsări
CleaverCleaver
8
Încălziți 1 lingură de ulei de canola într-o cratiță mare la foc mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
9
Adăugați carcasa de curcan și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc bine, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
10
Adăugați morcovi, țelină și ceapă și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc ușor, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
11
Adăugați bulion de pui, frunze de dafin și suficientă apă pentru a acoperi abia oasele. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se fierbe timp de 2 ore. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină, se aruncă solidele și se scoate orice grăsime de pe suprafață. Reveniți într-o cratiță și fierbeți până se reduce la aproximativ 3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
12
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
13
Adăugați făina și gătiți, amestecând cu un tel, până se rumenesc adânc, aproximativ 3 minute. Se amestecă încet în bulionul de curcan. Se aduce la foc mic pentru a se îngroșa ușor, apoi se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Bulion De CurcanBulion De Curcan
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
14
Se lasă să se răcească și se dă la frigider până când este gata de utilizare.
15
Când sunteți gata de gătit, reglați un suport pentru cuptor în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 275 F. condimentați ușor exteriorul curcanului cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
16
Încălziți lingura rămasă ulei de canola într-o tigaie mare din fontă sau oțel inoxidabil la foc mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
17
Adăugați curcan și gătiți, întorcând ocazional, până se rumenesc bine pe toate părțile, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
18
Transferați curcanul într-un suport de sârmă așezat într-o foaie de copt rimme și transferați-l în cuptor. Prăjiți până când cea mai groasă parte a Turciei înregistrează 145 până la 150 de metri pătrați pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
19
Se scoate din cuptor, se transferă pe placa de tăiat și se lasă să se odihnească timp de 10 minute. Între timp, reîncălziți sosul. Tăiați sfoara folosind foarfece de pasăre. Sculptați și serviți cu sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păsări De CurtePăsări De Curte
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De PăsăriFoarfece De Păsări
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În48 hrs
Porții5
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista