Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Porchettan de curcan. Această rețetă servește 5. O porție conține 765 calorii, 85g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, ceapă, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Porchetta, Porchetta, și Porchetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 2 lingurițe de sare kosher, boabe de piper negru întregi, frunze de salvie, usturoi, semințe de fenicul și fulgi de ardei roșu în vasul unui procesator de alimente. Procesați până când se formează o pastă aspră, răzuind părțile laterale, după cum este necesar, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pesmet, Câteva Pumni
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Îndepărtați cu grijă pielea de pe pieptul de curcan și așezați-o plat. Rezervați carcasa pentru sos. Folosind mâinile și un cuțit de dezosare, îndepărtați cu grijă carnea de sân din carcasă. Puneți deoparte filetele pentru o altă utilizare. Urmați prezentarea de diapozitive aici pentru fotografii pas cu pas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Așezați o jumătate de sân deasupra pielii de curcan și fluturați capătul mai gros tăindu-l orizontal cu un cuțit de dezosare, lăsând intact ultimul 1/2 inch, apoi plierea clapetei. Repetați cu cealaltă jumătate a sânului. Urmați prezentarea de diapozitive aici pentru fotografii pas cu pas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Faceți o serie de bare paralele la intervale de 1 inch în carnea de curcan tăind aproximativ 1/2 inch în carne. Repetați cu o a doua serie sau tăiată perpendicular pe prima. Frecați amestecul de condimente / ierburi în carne, asigurându-vă că îl introduceți în toate fisurile. Urmați prezentarea de diapozitive aici pentru fotografii pas cu pas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sucuri De Tigaie Din Tigaia De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Rulați cu grijă carnea de curcan într-un cilindru strâns, folosind pielea pentru a o închide complet. Legați bine friptura cu sfoară de măcelar la intervale de 1 inch, precum și o dată pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sucuri De Tigaie Din Tigaia De Curcan
10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
6
Transferați friptura într-un suport de sârmă așezat într-o foaie de copt cu margini, acoperiți ușor cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 6 ore și până la 2 zile. Urmați prezentarea de diapozitive aici pentru fotografii pas cu pas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
7
În timp ce curcanul se odihnește, faceți sosul. Tăiați aproximativ carcasa cu foarfece de pasăre sau cu un satâr greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păsări De Curte
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Păsări
Cleaver
8
Încălziți 1 lingură de ulei de canola într-o cratiță mare la foc mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
9
Adăugați carcasa de curcan și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc bine, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
10
Adăugați morcovi, țelină și ceapă și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc ușor, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Ceapă Prăjită Cu Cheddar
11
Adăugați bulion de pui, frunze de dafin și suficientă apă pentru a acoperi abia oasele. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se fierbe timp de 2 ore. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină, se aruncă solidele și se scoate orice grăsime de pe suprafață. Reveniți într-o cratiță și fierbeți până se reduce la aproximativ 3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Grăsime De Porc înapoi
2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
12
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
13
Adăugați făina și gătiți, amestecând cu un tel, până se rumenesc adânc, aproximativ 3 minute. Se amestecă încet în bulionul de curcan. Se aduce la foc mic pentru a se îngroșa ușor, apoi se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Bulion De Curcan
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
14
Se lasă să se răcească și se dă la frigider până când este gata de utilizare.
15
Când sunteți gata de gătit, reglați un suport pentru cuptor în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 275 F. condimentați ușor exteriorul curcanului cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
16
Încălziți lingura rămasă ulei de canola într-o tigaie mare din fontă sau oțel inoxidabil la foc mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
17
Adăugați curcan și gătiți, întorcând ocazional, până se rumenesc bine pe toate părțile, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
18
Transferați curcanul într-un suport de sârmă așezat într-o foaie de copt rimme și transferați-l în cuptor. Prăjiți până când cea mai groasă parte a Turciei înregistrează 145 până la 150 de metri pătrați pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
19
Se scoate din cuptor, se transferă pe placa de tăiat și se lasă să se odihnească timp de 10 minute. Între timp, reîncălziți sosul. Tăiați sfoara folosind foarfece de pasăre. Sculptați și serviți cu sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păsări De Curte
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Păsări
Placă De Tăiere
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală