Turcia Piccata

Turcia Piccata
Turcia Piccata ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 627 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, lapte, crenguțe de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Turcia Piccata, Turcia Piccata, și Turcia Piccata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți ouăle cu lapte într-un vas superficial până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
2
Așezați firimiturile de pâine pe hârtie cerată. Înmuiați cotletele în amestec de ouă, apoi în firimituri, acoperind ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Topiți untul, după cum este necesar, într-un 12-in. tigaie la foc mediu mare. Cotlete maro, patru până la șase la un moment dat, pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți pe o farfurie; păstrați cald.
5
Reduceți căldura la minim. Strângeți sucul de 1 lămâie (aproximativ 1/4 cană) în picături de tigaie în tigaie; se amestecă în apă, bulion și sare până se amestecă bine. Răzuiți bucăți maro din partea de jos. Întoarceți curcanul în tigaie; acoperiți și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Tăiați subțire lămâia rămasă. Pentru a servi, aranjați cotletele pe un platou cald mare și garnisiți cu felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
7
Se toarnă sosul rămas peste cotlete; se presară pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista