Turcia Nacho Coace
Turcia Nacho coace este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest hor d ' oeuvre are 661 calorii, 36g de proteine, și 33g de grăsime per portie. Pentru $ 2.87 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 90 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de fulgi de piper, usturoi, fasole prăjită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare includ Nacho Bake, Picant Nacho Coace, și Brânză Nacho Coace.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o tigaie mare la foc mediu, începeți să rumeniți curcanul măcinat. Se amestecă usturoiul, piperul, 1 linguriță fulgi de ardei roșu și 1 lingură de arpagic. Se amestecă 1 lingură de sos fierbinte. Când curcanul este rumenit, amestecați amestecul de condimente taco conform instrucțiunilor pachetului.
Se toarnă fasolea într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde și se încălzește în cuptorul cu microunde până se înmoaie. Se amestecă 1 lingură de arpagic și 1 lingură de sos fierbinte.
Întindeți chipsurile de tortilla pe fundul unei foi de copt. Puneți amestecul de fasole peste chipsuri. Apoi întindeți amestecul de curcan deasupra.
Presărați brânză, apoi măsline, roșii, ceapă verde și restul de 1 linguriță de fulgi de ardei roșu zdrobit deasupra.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită, aproximativ 15 minute