Turcia Mercedes
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă Mercedesul din Turcia. O porție conține 462 calorii, 63G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 18 și costă 1,69 USD pe porție. 66 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți suc de lămâie, chimen măcinat, oregano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este remarcabil. Încercați Turcia Mercedes, Turcia Mercedes, și Brazo de Mercedes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți cuișoarele de usturoi decojite și puneți-le într-un castron mare. Condimentează cu piper, chimen, oregano și sare.
Se toarnă suc de lămâie, vin și concentrat de suc de portocale; bateți împreună până se amestecă bine.
Folosind un cuțit ascuțit, străpungeți pieptul de curcan, coapsele și picioarele; creând găuri pentru ca marinada să pătrundă.
Se toarnă marinada peste curcan și în găuri. În cele din urmă, puneți bucăți de usturoi în găuri. Acoperiți bine curcanul și refrigerați peste noapte pentru a marina.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Prăjiți curcanul în cuptorul preîncălzit până când temperatura internă a celei mai groase părți a coapsei măsoară 180 de grade F (80 de grade C), aproximativ 5 ore. Ungeti curcanul la fiecare 30-45 de minute. Odată ce sânul s-a rumenit, acoperiți ușor cu folie de aluminiu pentru a preveni arderea acestuia.