Turcia Mercedes

Turcia Mercedes
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă Mercedesul din Turcia. O porție conține 462 calorii, 63G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 18 și costă 1,69 USD pe porție. 66 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți suc de lămâie, chimen măcinat, oregano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este remarcabil. Încercați Turcia Mercedes, Turcia Mercedes, și Brazo de Mercedes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Zdrobiți cuișoarele de usturoi decojite și puneți-le într-un castron mare. Condimentează cu piper, chimen, oregano și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Se toarnă suc de lămâie, vin și concentrat de suc de portocale; bateți împreună până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
3
Folosind un cuțit ascuțit, străpungeți pieptul de curcan, coapsele și picioarele; creând găuri pentru ca marinada să pătrundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Se toarnă marinada peste curcan și în găuri. În cele din urmă, puneți bucăți de usturoi în găuri. Acoperiți bine curcanul și refrigerați peste noapte pentru a marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Prăjiți curcanul în cuptorul preîncălzit până când temperatura internă a celei mai groase părți a coapsei măsoară 180 de grade F (80 de grade C), aproximativ 5 ore. Ungeti curcanul la fiecare 30-45 de minute. Odată ce sânul s-a rumenit, acoperiți ușor cu folie de aluminiu pentru a preveni arderea acestuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 40 m.
Porții18
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista