Turcia macaroane coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 361 calorii. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați curcan, brânză cheddar, tulpini și bucăți de ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Turcia Macaroane Coace, Turcia-Brânză Macaroane Coace, și Macaroane Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați curcanul, macaroanele, 1-1/2 cesti de brânză, supă, lapte, ciuperci și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cheddar Degresat Ras
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă într-un 2-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 60-65 de minute sau până când macaroanele sunt fragede. Descoperi; se presara cu restul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat Ras
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Coaceți 5-10 minute mai mult sau până când brânza este topită.