Turcia Galantină

Turcia Galantină
Turcia Galantine ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 698 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați degetele lungi de limbă și șuncă, sare, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Galantină de pui, Ciorbă de curcan de lămâie de casă și supă de tăiței de curcan Jalapeno, și Turcia Tonnato (curcan rece Italian în sos de Caper de ton) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă carnea măcinată, usturoiul, 1/2 cană de coniac, ouăle, 1/4 linguriță quatre aporpices, 1 1/4 lingurițe de sare, piperul și cimbru într-un castron mare. Se amestecă bine cu mâinile. Dacă doriți să testați aroma, gătiți o cantitate mică de amestec în unt până când este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
ConiacConiac
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Împărțiți curcanul pe spate și osați cu grijă pasărea, având grijă să nu tăiați pielea. Cu degetele și cu un cuțit mic, ascuțit, trageți și tăiați carnea departe de oase. Când ajungeți la picioare și coapse, folosiți degetele pentru a ajuta la localizarea și alunecarea oaselor coapsei. Puteți scoate aripile și, dacă doriți, scoateți piciorul și lăsați doar coapsa. Când pasărea este complet dezosată, îndepărtați fileurile de sân. Marinati fileurile timp de 1 ora intr-un amestec de coniac, 1 lingurita de sare si o stropire de quatre pcorpices sau Spice Parisienne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Pentru a asambla galantina, întindeți curcanul dezosat, cu pielea în jos, pe o masă sau o placă de marmură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4
Întindeți farsa (amestecul de carne măcinată) peste carnea curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Așezați fileurile de marinat bine tăiate în centrul curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6
Aranjați degetele de carne și trufe de-a lungul părților fileurilor și împingeți-le bine în farsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TrufeTrufe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Presărați cu nuci de fistic și apoi înfășurați curcanul umplut ca un cârnat uriaș. Întoarceți capetele pielii și aduceți părțile laterale astfel încât să se suprapună. Coaseți-le cu sfoară ușoară și un ac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
8
Rulați curcanul într-un prosop umed și legați bine la capete și în jurul mijlocului, lăsând bucăți de sfoară la capete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
9
Umpleți jumătate un aragaz lung de pește cu bulion de carne și legați galantina de corzi de mânerele de la ambele capete, astfel încât să fie suspendată în stoc. Acoperiți bine cu mai multe grosimi de folie de aluminiu. Apăsați folia în jurul marginii aragazului și aburiți curcanul timp de 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
10
Scoateți din bulion după ce este parțial răcit și cântăriți-l astfel încât să-și păstreze forma și să devină foarte ferm pe măsură ce se răcește. Se răcește la frigider timp de 36 de ore înainte de servire. Pentru a servi, îndepărtați învelișul și aranjați pe un platou mare sau o placă de sculptură și înconjurați cu aspic tocat. Sculptați în felii subțiri și serviți ca hors d ' oeuvre sau ca un fel de mâncare pentru o masă tip bufet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista