Curcanul de mâna a doua ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 449 calorii, 22g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 166 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, lapte, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sara Moulton cel mai bun Make-Ahead Turcia sos & carving Turcia Sfaturi, Ramen paitan de curcan cu curcan crocant și ou fiert moale, și Ciorbă de curcan de lămâie de casă și supă de tăiței de curcan Jalapeno.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, sotati ciupercile si telina in 3 linguri de unt pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
țelină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Combinați amidonul de porumb și laptele până se omogenizează; se amestecă în amestec de ciuperci. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Ciuperci
Lapte
3
Se amestecă curcanul, tăiței, bulionul, sarea, cimbrul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Piper
Toată Turcia
Bulion
Cimbru
Sare
4
Se toarnă într-un 2-qt uns. vas de copt. Topiți untul rămas; aruncați cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Se presara peste caserola.
6
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 20-25 minute sau până se încălzește.