Turcia Chiftele Submarine
Turcia perisoare submarine necesită aproximativ 57 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 35 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 120 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, provolone, sos marinara și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 33%. Încercați Turcia Chiftele Submarine, Turcia Chiftele Submarine, și Turcia chiftele submarine pe pâine prăjită usturoi pâine chifle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateti ouale cu 3 linguri. apă. Se amestecă firimiturile de pâine; lăsați să stea 5 minute.
Adăugați parmezan, pătrunjel, usturoi și curcan; se amestecă ușor până se combină bine. Umpleți mâinile și rotiți amestecul în bile 24 1 1/2-inch.
Transferați într-un vas suficient de mare pentru a găzdui toate chiftelele. Puneți la frigider chiftelele timp de 30 de minute.
Se toarnă marinara într-o oală largă, adâncă, cu un capac și se încălzește la foc mediu-mare.
Adăugați chiftele (sosul nu va acoperi complet chiftele), acoperiți și gătiți 10 minute. Descoperi și rândul său, chiftele. Acoperiți; gătiți 10 minute mai mult, până când chiftelele nu mai sunt roz în interior (tăiați unul pentru a testa).
Preîncălziți broilerul la mare.
Tăiați rulourile pe lungime și stropiți în interiorul fiecăruia cu 1 linguriță. ulei de măsline. Împărțiți brânza între rulouri și așezați-o pe foaia de copt. Se fierbe până se topește brânza și pâinea se prăjește ușor, 1 până la 2 minute.
Așezați trei chifteluțe pe fiecare rulou și puneți sosul peste lingură.