Turcia Chiftele Submarine

Turcia Chiftele Submarine
Turcia perisoare submarine necesită aproximativ 57 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 35 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 120 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, provolone, sos marinara și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 33%. Încercați Turcia Chiftele Submarine, Turcia Chiftele Submarine, și Turcia chiftele submarine pe pâine prăjită usturoi pâine chifle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateti ouale cu 3 linguri. apă. Se amestecă firimiturile de pâine; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Adăugați parmezan, pătrunjel, usturoi și curcan; se amestecă ușor până se combină bine. Umpleți mâinile și rotiți amestecul în bile 24 1 1/2-inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
3
Transferați într-un vas suficient de mare pentru a găzdui toate chiftelele. Puneți la frigider chiftelele timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
4
Se toarnă marinara într-o oală largă, adâncă, cu un capac și se încălzește la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Adăugați chiftele (sosul nu va acoperi complet chiftele), acoperiți și gătiți 10 minute. Descoperi și rândul său, chiftele. Acoperiți; gătiți 10 minute mai mult, până când chiftelele nu mai sunt roz în interior (tăiați unul pentru a testa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
7
Tăiați rulourile pe lungime și stropiți în interiorul fiecăruia cu 1 linguriță. ulei de măsline. Împărțiți brânza între rulouri și așezați-o pe foaia de copt. Se fierbe până se topește brânza și pâinea se prăjește ușor, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Așezați trei chifteluțe pe fiecare rulou și puneți sosul peste lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
9
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În57 m.
Porții35
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista