Turcia Afine Cununa Coace
Turcia afine cununa coace ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 418 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați țelină, curcan, afine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Coroană De Semilună Din Turcia, Cranberry Orange fistic Pinwheels și coroană de flori, și Coroană de patiserie cu puf de afine și Brie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Separați aluatul de semilună în 16 triunghiuri.
Așezați 8 triunghiuri de aluat pe o tigaie mare, aranjându-le într-un cerc cu capetele largi împreună în centru. Strângeți colțurile capetelor largi împreună pentru a vă alătura cercului.
Așezați un nou triunghi de aluat în jos lângă unul existent, cu capătul ascuțit spre centru. Strângeți cele două triunghiuri împreună pentru a face o petală în formă dreptunghiulară. Repetați cu 7 Triunghiuri rămase pentru a face 8 petale de aluat dreptunghiulare într-un cerc.
Amestecați maioneza, muștarul Dijon și ardeiul negru într-un bol.
Aruncați ușor curcanul gătit, țelina, pătrunjelul, afinele și brânza elvețiană într-un bol separat. Se amestecă amestecul de maioneză în amestecul de curcan până se combină bine.
Scoateți aproximativ 1/2 cană de amestec de curcan și așezați în partea de jos a unui dreptunghi de aluat spre centru.
Îndoiți dreptunghiul de aluat peste umplutură de sus spre centru și prindeți capătul superior în jos pentru a închide umplutura într-o bucată de aluat în formă de inel. Repetați cu umplutura rămasă.
Periați coroana cu ou bătut.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura este fierbinte și aluatul de rulou semilună este maro auriu, 25 până la 30 de minute.