Tulpini De Brânză Elvețiană Murate

Tulpini De Brânză Elvețiană Murate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați tulpinile de Bietă Elvețiană murată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 84 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de semințe de muștar brun, oțet de orez nesezonat, tulpini de smog și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați tulpini de bietă murată, Chard Elvețian Murat, și Tulpini De Broccoli Murate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați tulpinile de smog, șalota și sarea într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Chard ElvețianChard Elvețian
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Lăsați să stea 1 oră. Clătiți și scurgeți bine.
3
Între timp, prăjiți muștarul și semințele de chimen într-o tigaie mică la foc mediu, amestecând des, până când semințele de muștar încep să apară, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
MuștarMuștar
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Lăsați semințele să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemințeSemințe
1
Aduceți oțetul, zahărul și 1 cană de apă la fiert într-o cratiță mică; lasa sa se raceasca usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă saramură în borcane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
3
Se lasă să se răcească ușor, apoi se acoperă și se răcește.
4
Faceți înainte: murăturile pot fi făcute cu 2 săptămâni înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuraturiMuraturi
1
Papaya Verde Murată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya VerdePapaya Verde
2
Utilizați aceeași metodă de sărare și saramură, dar în loc de tulpini de smog și șalotă, utilizați 1 papaya verde decojită cu semințe feliate (aproximativ 1 lb.). Omiteți semințele de muștar și chimen și folosiți 2 ardei iute Thailandezi roșii sau verzi și o bucată de turmeric sau ghimbir decojit de 1", feliate subțire.Ardei Iute Cu Banane Murate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Papaya VerdePapaya Verde
Thai ChiliThai Chili
TurmericTurmeric
MuștarMuștar
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
BananeBanane
Ardei IuteArdei Iute
GhimbirGhimbir
SaramurăSaramură
Chard ElvețianChard Elvețian
3
Utilizați aceeași metodă de sărare și saramură, dar în loc de tulpini de smog și șalotă, utilizați 1 lb. ardei iute de banane proaspete (tăiați o fantă lungă în fiecare ardei pentru a permite pătrunderea saramurii) și 1 morcov decojit feliat. Omiteți muștarul și semințele de chimen și folosiți 1 cățel de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
MuștarMuștar
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
BananeBanane
MorcovMorcov
Ardei IuteArdei Iute
PiperPiper
SaramurăSaramură
Chard ElvețianChard Elvețian
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista