Tulpini de bietă și paste cu Scape de usturoi
Tulpinile de ciorbă și pastele cu usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 25 de cenți pe porție. O porție conține 202 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați tulpini elvețiene de brustă, usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tulpini de brânză elvețiană sotate cu ulei de măsline, usturoi și pătrunjel, Paste cu usturoi-Scape Pesto, și Scape de usturoi și paste de roșii Cherry.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere. Gatiti tulpinile de smog Elvetian in apa clocotita pana se inmoaie, 10-15 minute; scurgeți și clătiți cu apă rece. Pune deoparte.
Aduceți o oală mare separată cu apă ușor sărată la fierbere. Gatiti pastele de vermicelli in apa clocotita pana cand sunt fragede, dar ferme pana la muscatura, 4 pana la 5 minute; scurgere.
Între timp, topiți untul cu uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; se amestecă ceapa și usturoiul. Gatiti si amestecati pana cand ceapa este moale si translucida, aproximativ 5 minute. Creșteți căldura la mediu-mare, amestecați tulpinile de smog și gătiți până când ceapa s-a rumenit, încă aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper; se amestecă pastele fierte pentru a servi.