Tuffles De Ghimbir Confiate
Confiate ghimbir Tuffles este un fără gluten rețetă cu 24 de porții. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 116 calorii. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână cacao, ROM, frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 11%. Încercați Scones de cremă de ghimbir fără gluten cu ghimbir confiat de casă, Kadota Fig & Dulceata De Ghimbir Confiate, și Biscuiți De Ghimbir Confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mare, aduceți smântâna la fierbere. Între timp, puneți ciocolata tocată într-un bol.
Se toarnă smântână peste ciocolată și se amestecă ușor cu o spatulă flexibilă până când ciocolata se topește și amestecul este neted. (Dacă ciocolata nu se topește complet, așezați vasul peste o tigaie cu apă abia fierbinte și amestecați până se topește și se omogenizează.) Se amestecă romul și ghimbirul confiat. Se răcește amestecul până se întărește, cel puțin 3 ore; dacă se dorește, se acoperă și se răcește până la 1 săptămână.
Aliniați o foaie de copt de 12 pe 15 inci cu o bucată de hârtie cerată. Cu o lingură, scoateți porții de 1 lingură de amestec de ciocolată; așezați pe hârtie cerată. Dacă amestecul este prea ferm pentru a scoate, lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 10 minute.
Așezați 1/4 cană de cacao pe o farfurie cu margini. Praf mâinile ușor cu cacao. Cu mâinile, rotiți fiecare lingură de amestec de ciocolată într-o bilă, apoi rulați în cacao pentru a acoperi.
Așezați fiecare trufă într-o ceașcă mică de bomboane de hârtie (Vezi notele). Pentru depozitare, așezați trufele între straturile de hârtie cerată într-un recipient etanș și răcoriți. Sfătuiți destinatarul să se răcească și el, apoi aduceți la temperatura camerei chiar înainte de servire.