Trufe Vegane Cu Zmeură Rockin'

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d' oeuvre, așa că încercați trufele vegane cu zmeură Rockin. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 98 calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați margarină fără lactate, scurtând, cum ar fi bucurați-vă de viață chipsuri de ciocolată semi-dulci, piure de zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Trufe De Zmeură Rockin Fără Gluten, Trufe De Zmeură Proaspete Vegane, și Trufe De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți zmeura și zahărul la fiert la foc mediu. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Puneți amestecul gătit într-un blender și amestecați un minut.Tulpina pentru a elimina semințele.
Se amestecă piureul de zmeură, 1 lingură de unt și 1 lingură de scurtare într-o cratiță medie la foc mediu.Aduceți la fierbere.
Adăugați 1 pungă (10 oz) bucurați-vă de viață chipsuri de ciocolată și amestecați până se omogenizează.Puneți amestecul de trufe într-un castron și răciți la temperatura camerei. Acoperiți amestecul cu folie de plastic și răciți-l la frigider timp de 4 ore sau peste noapte.Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.Folosind o lingură sau un baller de pepene galben, scoateți amestecul în bile și puneți-l pe foaia de copt.Dacă este necesar, se răcește în frigider pentru a refirm.To faceți stratul de ciocolată, combinați punga de 1 (10 oz) bucurați-vă de viață chipsuri de ciocolată și scurtarea într-un recipient cu microunde.Gatiti 30 de secunde, amestecati.Continuați până când toată ciocolata este topită și netedă.Folosind o furculiță, înmuiați trufele (pe rând) în ciocolata topită, atingând furculița de pe marginea vasului pentru a îndepărta excesul.
Așezați pe foaie căptușită cu pergament și lăsați să se întărească.Odată întărit, răsfățați-vă și bucurați-vă. Nu uitați să împărtășiți!