Trufe Transilvănene
Trufele transilvănene ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 50 de porții cu 101 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, răspândire de ciocolată-alune, pudră de cacao și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Ardelean Hot Toddy, Gulaș Transilvănean, și Gulyas De Varză Transilvăneană.
Instrucțiuni
Puneți ciocolata într-un castron mare rezistent la căldură. Într-o cratiță mică și grea, aduceți smântâna la fiert și turnați peste ciocolată, amestecând până se topește și se omogenizează. Se răcește ușor.
Se amestecă în ciocolată-alune până se combină.
Se lasă să se răcească complet, apoi se dă la frigider până când este ferm, cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Folosind o linguriță, scoateți o pepită de 1 până la 1 1/2 inch. Folosiți-vă mâinile pentru a o rula rapid într-o minge; transferați pe o foaie de copt cu margini. Continuați cu amestecul rămas. (Dacă bilele devin prea moi, dați-le la frigider pentru câteva minute.) Dacă utilizați, Rulați trufe în cacao pentru a acoperi. Apăsați ușor un decor de zahăr sau alune prăjite în partea de sus a fiecărei trufe, dacă doriți. Acoperiți și refrigerați până când este ferm. (Refrigerați trufele fără ornamente într-un recipient etanș până la 2 săptămâni. Aduceți la temperatura camerei înainte de a decora cu bomboane sau nuci. Refrigerați din nou trufele înainte de servire.)