Trufe Torte
Trufe Torte ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 165 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată de copt, unt, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort De Trufe De Ciocolată, Sacher Torte inima cu Top trufe, și Ciocolata burniță & trufe torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incalzeste cuptorul la 350 de metri cubi. Linia de jos a unui 9-in uns. tigaie cu formă de arc cu hârtie pergament; hârtie de grăsime.
Într-un cuptor cu microunde, topiți ciocolata și untul; se amestecă până se omogenizează. Se răcește ușor. Într-un castron mic, amestecați pecanii și făina.
Într-un castron mare, bateți ouăle până se spumează; adăugați treptat zahăr, bătând 4-5 minute sau până când amestecul se triplează în volum. Bateți treptat în amestec de ciocolată și vanilie. Îndoiți amestecul de pecan.
Transferați în tigaia pregătită.
Coaceți 30-35 de minute sau până când tortul se întoarce când este ușor atins. Se răcește pe un suport de sârmă 15 minute. Rulați un cuțit în jurul părților laterale ale tigaiei; scoateți janta din tigaie. Invertiți tortul pe un suport de sârmă; îndepărtați cu grijă fundul și hârtia. Se răcește complet.
Pentru ganache, puneți ciocolata într-un castron mic. Într-o cratiță mică, aduceți crema doar la fierbere.
Se toarnă peste ciocolată; se amestecă cu un bici până se omogenizează. Se amestecă untul. La frigider până când amestecul se îngroașă ușor, aproximativ 15 minute.
Așezați tortul pe o farfurie de servire.
Se toarnă ganache peste tort și se întinde rapid pe margini.
Umpleți o pungă de plastic sigură pentru alimente cu ciocolată albă topită; tăiați o gaură mică într-un colț al pungii. Țevi linii orizontale subțiri 1 in. în afară de ganache. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a desena unghiuri drepte peste liniile conductelor. La frigider până la setare, aproximativ 30 de minute.