Trufe Kahlua

Trufe Kahlua
Trufele Kahlua ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă fără gluten servește 18 și costă 24 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 125 de calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de gălbenuș de ou, kahlua, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 13%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt trufele de ciocolată Kahlua, trufele Kahlua cu mentă Mocha și brownies-urile kahlúa cu glazură de cremă de unt kahlúa mocha și ciocolată albă cu caramel sărat kahlúa mocha latte.

Instrucțiuni

1
În partea de sus a unui cazan dublu sau a unui vas de metal peste apă fiartă, topește fulgii de ciocolată și untul; se amestecă până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Într-un castron mic, amestecați o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușul de ou; puneți totul la băutură, amestecând continuu. Gatiti la foc mic pana cand amestecul ajunge la 160°, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se ia de pe foc; se amestecă Kahlua și cremă de brânză până se omogenizează. Se răcește la temperatura camerei, amestecând din când în când. Dă la frigider, acoperit, 1 oră sau până când se modelează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
KahluaKahlua
4
Pune migdalele într-un castron mic. Modelați amestecul în 1 inch. mingi; se rulează în migdale. Dă la frigider, acoperit, până se întărește, aproximativ 2 ore. Păstrați într-un recipient etanș la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista