Trufe De Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați trufele de zmeură. Această rețetă servește 35 și costă 41 de cenți pe porție. O porție conține 122 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, ciocolată semidulce, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Trufe De Zmeură, Trufe De Zmeură-Fudge, și Trufe Cu Cheesecake Cu Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 8 uncii din bucățile de ciocolată și untul într-un castron mare. Într-o cratiță mică la foc mic, aduceți crema la foc mic.
Se ia de pe foc și se toarnă jumătate de smântână în vas.
Pe măsură ce ciocolata se topește, amestecați încet amestecul până se omogenizează. Apoi adăugați treptat crema rămasă până când este complet încorporată și ganache-ul este gros și strălucitor.
Se toarnă ganache într-o tigaie adâncă de 2 inci, se întinde uniform și se pune la congelator timp de 30 de minute sau până se fixează (ar trebui să aibă consistența fudge). Folosind un baller de pepene galben sau o lingură mică, formați runde și așezați-le pe o foaie de copt tapetată cu pergament sau hârtie de ceară.
Lăsați trufele să se întărească la congelator timp de aproximativ 15 minute. După scoaterea din congelator, rulați trufele între mâini în sfere de dimensiuni de marmură, strângând ușor (încercați să faceți acest lucru rapid, altfel vor deveni prea moi). Acum Puteți praf trufele cu cacao și le puteți servi așa cum sunt, dar își vor păstra forma mai bine dacă le acoperiți mai întâi cu ciocolată.
Lăsați trufele să se odihnească în congelator în timp ce faceți glazura de ciocolată.
Așezați bucățile de ciocolată rămase într-un castron mare peste o cratiță cu apă clocotită și amestecați ocazional, până când ciocolata este complet topită.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei, amestecând ocazional, până când ciocolata începe să se fixeze la marginea vasului. Aruncați trufele în ciocolata topită și recuperați-le cu o furculiță, permițând scurgerii excesului de ciocolată.
Garnisiți imediat sau lăsați trufele simple și continuați cu pasul
Garnitură: puneți trufele proaspăt acoperite pe o farfurie și Cerneți zahărul cofetarilor peste ele. Întoarceți trufele și Cerneți din nou pentru a acoperi complet.
Așezați trufele pe foaia de copt căptușită și lăsați-le să se așeze la frigider timp de 5 minute. Trufele se vor păstra aproximativ 2 săptămâni, răcite sau la temperatura camerei, atunci când sunt depozitate într-un recipient bine închis.