Trufe De Turtă Dulce
Trufele de turtă dulce ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 130 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare, ghimbir, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Trufe De Turtă Dulce, Trufe De Turtă Dulce, și Turtă Dulce Cookie Aluat Trufe.
Instrucțiuni
Aduceți primele 7 ingrediente doar pentru a fierbe într-o cratiță medie grea; scoateți de pe foc și lăsați să se absoarbă 1 oră.
Combinați 7 uncii de ciocolată dulce-amăruie și 7 uncii de ciocolată albă într-un castron mare de metal așezat peste cratița cu apă clocotită; se amestecă până când ciocolata este topită și netedă.
Scoateți vasul de peste apă. Se strecoară amestecul de cremă în ciocolată; se amestecă pentru a se amesteca. Se amestecă 1/2 cană de ghimbir cristalizat tocat. Răciți umplutura până când este fermă, cel puțin 3 ore.
Tapetați foaia de copt cu pergament. Folosind baller de pepene galben de 1 inch, scoateți umplutura și rulați între palme pentru a forma bile.
Așezați pe pergament. Răciți trufele cel puțin 2 ore.
Tapetați o altă foaie cu pergament.
Așezați 12 uncii de ciocolată dulce-amăruie într-un castron metalic mediu, așezat peste cratița cu apă clocotită; se amestecă până când ciocolata este topită și netedă.
Scoateți vasul de peste apă. Se răcește până când termometrul este introdus în registrele de ciocolată 115 F. se scufundă rapid 1 trufă în ciocolată. Folosind furculița, ridicați trufa și atingeți furculița pe partea laterală a bolului, astfel încât excesul de acoperire să se scurgă. Folosind cuțitul, glisați Trufa de pe furculiță și pe foaia pregătită. Repetați cu trufele rămase. Se răcește până se fixează.
Tapetați o altă foaie de copt cu pergament.
Așezați 12 uncii de ciocolată albă într-un alt bol metalic mediu așezat peste cratița cu apă clocotită; se amestecă până se topește și se omogenizează.
Scoateți vasul de peste apă. Se răcește până când termometrul este introdus în registrele de ciocolată 100 buc. F. țineți 1 trufă între degetul mare și degetul arătător; scufundați la jumătate în ciocolată albă.
Așezați pe foaia pregătită. Repetați cu trufele rămase. Dacă doriți, apăsați bucăți mici de ghimbir cristalizat deasupra trufelor. Se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. Acoperiți; păstrați la rece.)