Trufe De Cireșe-Ciocolată
Trufe de cireșe-ciocolată este un fără gluten rețetă cu 48 de porții. O porție conține 174 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Această rețetă de la Betty Crocker are 6 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați coniac cu aromă de cireșe, ciocolată dulce-amăruie, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Trufe De Cireșe De Ciocolată, Trufe De Cireșe-Ciocolată, și Trufe De Cireșe De Ciocolată.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați ciocolată semidulce, ciocolată dulce-amară și jumătate și jumătate. Gatiti la foc mic pana se topeste ciocolata, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc. Se răcește 10 minute.
Cu biciul de sârmă, bateți untul, câte 1 lingură, în ciocolată până când este neted și cremos. Bateți în cireșe și lichior. Capac; refrigerați 1 1/2 ore, amestecând de două ori sau până când amestecul este gros și poate fi modelat.
Întindeți bara de copt rasă pe foaie de hârtie cerată. Picătură lingurite de amestec de ciocolata peste bara de copt ras; rola fiecare pentru a acoperi și forma în minge dur. Pentru varietate, rulați o parte din amestecul de ciocolată în cacao.
Așezați trufele în cupe de bomboane. Se da la frigider pana la servire.