Trufe cu nuci de arțar
Trufele cu nuci de arțar sunt un aperitiv care servește 30. O porție conține 114 calorii, 1 g de proteine și 7 g de grăsimi. Pentru 22 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Un amestec de chipsuri de ciocolată semidulce, cremă de brânză, aromă de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de super lingură de 11%. Rețete similare sunt prăjiturile de arțar și nuci cu glazură de arțar, trufe fără nuci și trufe cu unt și nuci.
Instrucțiuni
Într-un castron mic care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde, topește fulgii de ciocolată. Se da deoparte la racit. Într-un alt castron, bate crema de brânză și zahărul de cofetă până se omogenizează.
Adăugați ciocolată topită și aroma de arțar; bate pana se omogenizeaza bine. Răciți timp de 15 minute sau până când este suficient de ferm pentru a fi manipulat.
Modelați în 1 inch. mingi; se rulează în nuci. Păstrați într-un recipient etanș la frigider.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Extra Dry]()
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.